Even voorstellen

Leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Stephanie Ekhart-Kleizen. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaresse van Trimsalon Buddy Care in Hengelo (Ov.). Dé trimsalon van Hengelo waar uw hond deskundig en liefdevol verzorgd wordt. Ik ben aangesloten bij de vakvereniging AVVT en gecertificeerd in EHBO voor honden!

 

 

Ik heb het geluk gehad van mijn grootste passie, de honden, mijn beroep te kunnen maken.

Ik trim bijna alle rassen en ook de bange en onzekere honden kunnen bij mij terecht. Twijfelt u of uw hond welkom is, neem dan even contact op. Het komt voor dat ik bepaalde honden alleen inplan wanneer er ook een stagiare aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat een hond te veel werk is om alleen te doen, of omdat een hond wat extra geruststelling nodig heeft.

Zelf ben ik trotse eigenaresse van Newfoundlander Bommel en Newfoundlander Buzzel! Wanneer ik niet aan het werk in de trimsalon ben, ben ik dan ook meestal bezig met mijn eigen kanjers! Ik volg regelmatig workshops/ bijscholingen en bezoek veel shows, beurzen en vakdagen om mijn kennis up to date te houden en bij te leren.

Op deze site kunt u veel informatie vinden over mijn trimsalon en de diverse behandelingen. Heeft u toch nog vragen of speciale wensen, neemt u dan contact met mij op!