Even voorstellen

Leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Stephanie Ekhart-Kleizen. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaresse van Trimsalon Buddy Care in Hengelo (Ov.). Dé trimsalon van Hengelo waar uw hond deskundig en liefdevol verzorgd wordt. Ik ben aangesloten bij de vakvereniging AVVT en gecertificeerd in EHBO voor honden!

 

 

Ik heb het geluk gehad van mijn grootste passie, de honden, mijn beroep te kunnen maken.

Tot voor kort trimde ik vrijwel alle rassen maar dat bleek uiteindelijk te zwaar. Daarom doe ik geen heel grote honden meer zoals Newfoundlanders en Berner Sennenhonden, tevens geen honden met heel zware vachten zoals de Schotse Collie of heel grote honden met een plukvacht, zoals de Riesenschnauzer. Ook doe ik geen herders meer.Twijfelt u of uw hond welkom is, neem dan even contact op. Let op: momenteel is er een klantenstop voor nieuwe klanten vanwege heel lange wachttijd. U kunt natuurlijk wel altijd even bellen of de wachtlijst inmiddels minder lang is geworden.

Bange en onzekere honden, honden uit het buitenland of met een ander rugzakje zijn welkom, hier plan ik meer tijd voor in.

Zelf ben ik trotse eigenaresse van Newfoundlander Bommel en Newfoundlander Buzzel! Wanneer ik niet aan het werk in de trimsalon ben, ben ik dan ook meestal bezig met mijn eigen kanjers! Ik volg regelmatig workshops/ bijscholingen en bezoek veel shows, beurzen en vakdagen om mijn kennis up to date te houden en bij te leren.

Op deze site kunt u veel informatie vinden over mijn trimsalon en de diverse behandelingen. Heeft u toch nog vragen of speciale wensen, neemt u dan contact met mij op!