Puppy-wen-behandeling

Voorheen was er het gratis puppy-wen halfuurtje. Helaas komt dit te vervallen.

Hiervoor in de plaats komt de puppy-wen-behandeling. Dit is hetzelfde als het puppy-wen- halfuurtje, echter wordt uw pup ook gewassen.

Als de pup voor het eerst in de trimsalon komt, is alles nieuw en spannend. Daarom mag de pup bij binnenkomst eerst een paar minuten rondsnuffelen in de salon, in plaats van het hondje gelijk op de tafel te zetten en aan het werk te gaan. Vaak kan de jonge pup veel beter alle indrukken verwerken als ze de kans krijgen eerst te wennen aan de ruimte, de geur, de geluiden enz.

Pas als de pup rustig is zetten we hem op tafel. We gaan voorzichtig proberen het hondje te kammen, de oogjes vrij te knippen, de voetjes en de nageltjes te knippen. Als we denken dat het hondje het aankan, zullen we de pup gaan wassen met speciale puppyshampoo.

Omdat de meeste hondjes het geluid van de föhn erg spannend vinden, laten we het hondje eerst in de speciale badjas aandrogen, en wanneer het hondje redelijk droog is zetten we nog even voorzichtig de fohn aan.

Deze behandeling kan plaatsvinden als het hondje alle puppy-entingen heeft gehad, dus vanaf 12 weken. Hier voorafgaand is het verstandig om het hondje thuis al een paar keer te laten wennen aan het kammen. U krijgt uiteraard advies rondom de verzorging van uw hond. De eerste keer mag de eigenaar erbij aanwezig zijn.

De eerste echte knipbeurt geef ik meestal rond een leeftijd van 4 à 5 maanden.

De puppy-wen-behandeling kost € 25,00.

Bel voor een afspraak! Telefoon: 06-24683334.